Van presenteren zoals-het-hoort, … naar presenteren zoals je bent!

9 februari 2024: Training Natuurlijk Presenteren (voor beginners en gevorderden)

Soort:
Training Natuurlijk Presenteren
(max. 4 deelnemers)

Datum:
vrijdag 9 februari 2024 (VOL)

Locatie:
Apeldoorn

Prijs:
€ 795,- (excl.btw)

Als je wilt of moet presenteren maar niet durft of je kan het al maar wilt veel beter worden.
Na deze bijzondere training geef jij voortaan succesvolle presentaties, waarmee je informeert (kennis overbrengt), inspireert (het hart raakt) en motiveert (mensen in beweging krijgt). Het publiek hangt aan je lippen en is ontvankelijk voor jouw boodschap.

Velen prijzen ons om de veilige, aangename en huiselijke sfeer, waarin de training plaatsvindt.

Vooraf stellen we je wensen en behoeften vast. Om jouw trainingsdoelen te realiseren kunnen er slechts vier deelnemers aan deze exclusieve trainingsdag meedoen.

Je mag op onze persoonlijke en professionele aandacht, steun en begeleiding rekenen.
Resultaat: Succesvolle (media)aandacht, meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet!Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer met succes in je persoonlijke ontwikkeling.

Na deze bijzondere training geef jij voortaan succesvolle presentaties, waarmee je informeert (kennis overbrengt), inspireert (het hart raakt) en motiveert (mensen in beweging krijgt). Het publiek hangt aan je lippen en is ontvankelijk voor jouw boodschap.

Velen prijzen ons om de veilige, aangename en huiselijke sfeer, waarin de training plaatsvindt.

Vooraf stellen we je wensen en behoeften vast. Om jouw trainingsdoelen te realiseren kunnen er slechts vier deelnemers aan deze exclusieve trainingsdag meedoen.

Je mag op onze persoonlijke en professionele aandacht, steun en begeleiding rekenen.
Resultaat: Succesvolle (media)aandacht, meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet!Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer met succes in je persoonlijke ontwikkeling.

Door de persoonlijke aanpak in een kleine groep (max. 4 personen) is er volop aandacht voor bijzondere persoonlijke details. Het gaat daarbij niet alleen om weten, maar vooral om doen. Daardoor paste ik het geleerde de eerstvolgende dag vanzelfsprekend toe. Ik leerde presenteren op de manier die bij mijn persoonlijkheid past, en blijf weg van aangeleerde trucjes.

Bovendien zijn de dagen lekker relaxed, luchtig en ontspannen (met een superlekkere lunch en snacks). Het is de perfecte setting waarna je met groot gemak en veel plezier een succesvolle presentatie geeft. 
Een must voor iedereen die zichzelf als spreker serieus neemt!

Ik ben ontzettend blij dat ik de presentatietraining bij Jan en Coen heb gedaan.
Ik leerde op een succesvolle manier mijn kernboodschap formuleren en hoe ik soepel aandacht voor mijn boodschap krijg. 
Superleuke ervaring en een unieke kans om met een tv-personality en een communicatiepsycholoog te mogen oefenen en nog wel in hun eigen woonomgeving.
Coen en Jan zijn erg sympathiek en innemend.
Echt een feestje!

Komt dit jou bekend  voor:

 • Je vindt het moeilijk om een inspirerend en boeiend verhaal te houden.
 • Je presentatie levert te weinig klanten en te weinig omzet op.
 • Je voelt je ongemakkelijk onder uitdagende omstandigheden.

Dan droom je vast dat:

 • Je ontspannen en met groot plezier een presentatie geeft.
 • Je het hoofd van je publiek bereikt door hun hart te raken.
 • Je winstgevende aandacht voor je product, dienst of boodschap krijgt.

Wil je dat deze droom ook voor jou uitkomt?
Dan is deze Training Natuurlijk Presenteren echt iets voor jou. Wij beloven dat jouw droom uitkomt.

Dit beloven wij:

 • Je houdt een boeiend betoog  dat inspireert en motiveert. Je enthousiasme zal mensen raken en tot gewenste actie aanzetten.
 • We geven je presentaties  opbouwende feedback. Om iets succesvols op te bouwen, hoeven wij niets af te breken.
 • Voortaan presenteer je met groot gemak en veel plezier.  Je enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Je vrees voor lastige vragen en kritische opmerkingen uit het publiek behoort tot het verleden. Op een elegante manier hanteer je uitdagende omstandigheden die vanaf nu in je voordeel uitpakken.
 • Het  publiek leert jou als expert met kennis van zaken kennen. Je bent geloofwaardig en je wekt vertrouwen.
 • Bestaande klanten worden ambassadeurs en trekken nieuwe klanten aan. Een grotere omzet en meer vrijheid is jouw deel.

Dit was mijn eerste presentatietraining. Best wel spannend. Achteraf een bijzonder leuke en inspirerende dag. Directe begeleiding en persoonlijke feedback. Vanwege de kleine groepsgrootte leerden we mét en ván elkaar. Vooraf worden trainingsdoelen specifiek vastgesteld. Je wordt op je gemak gesteld en voorzien van eerlijk ‘commentaar’. Vele bruikbare tips en tricks. Jan en Coen doen wat ze beloven!”

“Na twee dagen heb ik mijn opgedane ervaring al kunnen inzetten; tijdens een vergadering met 30 aanwezigen voelde ik mij veel zekerder en durfde ik me kwetsbaar op te stellen. Na afloop kreeg ik van collega’s veel positieve feedback.

Mijn presentaties gingen altijd gepaard met veel stress en ellenlange voorbereidingen. De VIP-dag ‘Succesvol Presenteren’ verliep uitermatig prettig: met een kleine groep hebben we in een veilige en positieve sfeer heel intensief geoefend. De VIP-dag was goed opgebouwd, heel leerzaam en gaf mij veel inzichten.

Met een minimale voorbereiding geef ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen presentaties. Met 15 jaar ervaring vormen Jan en Coen een perfecte combinatie; ieder met hun speicifieke achtergrond (journalist & psycholoog). Een echte aanbeveling!

Ik vond het lastig om in het openbaar te presenteren. De VIP-dag “Succesvol Presenteren” was een waardevolle dag met crème de la crème Jan de Hoop en Coen Lievaart.
Jan en Coen vormen een geweldig team, met oog voor individuele kwaliteiten en eigenschappen. Zonder ingewikkelde technieken leerde ik met de “Succesformule” zelfverzekerd vanuit m’n hart te presenteren. Een aanrader!

Ik presenteerde redelijk en ik kende de technieken. Ik vroeg me af of ik nog genoeg zou leren voor wat ik betaalde. Ik ervaarde de VIP-dag als zeer waardevol. Ik ontdekte dat hoe dichter ik bij mijn persoonlijke verhaal blijf, ik beter contact maak en het leuker wordt om te presenteren. Een leuke dag met veel persoonlijke aandacht en lekker veel oefenen.

Bij de Training Natuurlijk Presenteren is inbegrepen:

 • Twee professionele trainers: Jan de Hoop en Coen Lievaart;
 • Diepgaand vooronderzoek;
 • Het in kaart brengen van je persoonlijke presentatiedoelen;
 • Prachtige trainingsruimte op de Veluwse heide;
 • Luxe en uitgebreid lunchbuffet;
 • Audiovisuele apparatuur;
 • Gemonteerde HD-beeldregistratie; Al jouw optredens kun je automatisch downloaden;
 • Na de training een exclusief persoonlijk evaluatie- en strategiegesprek;
 • Unieke niet-tevreden-geld-terug-garantie.

Datum:

vrijdag 9 februari 2024

Locatie:

Apeldoorn

Prijs:

€ 795,- (excl. btw)

Veel gestelde vragen:

Kan iedereen het leren om een succesvolle presentatie te geven?
Uit ervaring weten wij dat iedereen een inspirerende presentatie kan geven. Aanwezige mentale, emotionele en fysieke belemmeringen heffen wij met ons succesmodel op. Dat beloven wij. En dat binnen één dag.

Moet je een bepaald ervaringsniveau hebben?
Wij maken je bewust van talenten en kwaliteiten die iedereen bezit (ja, ook jij). Die leer jij met groot gemak inzetten. Ongeacht jouw ervaring of  presentatievaardigheden.

Ik vind het eigenlijk heel erg eng om voor een camera of voor een vreemde groep te spreken?
Het eerste kwartier vindt iedereen het spannend. Daarna merk je hoe leuk presenteren kan zijn. In reviews prijzen mensen ons om de veilige en aangename sfeer.

Ik twijfel of het hoge trainingsbedrag mij voldoende oplevert?
We stellen in onze voorbereiding jouw trainingsdoelen vast en beloven deze samen met jou te realiseren. Ben je na afloop niet tevreden, dan krijg je van ons het volledige bedrag terug. Direct en zonder discussie. Je zou wel de eerste zijn ;-).

Is Jan net zo aardig tijdens de training als op tv?
Jan is buiten de studio precies zoals je hem kent. Een mooi voorbeeld dat je niets hoeft op te houden en gewoon jezelf kunt zijn. Ook als je een presentatie geeft.
Daarom ons motto: Van presenteren zoals-het-hoort, … naar presenteren zoals-je-bent! 

Ps. 1 Deze training heeft een exclusief karakter. Met een maximum van 4 deelnemers garanderen wij het behalen van jouw trainingsdoelen. Hierdoor is plaatsing beperkt. Stel jezelf niet teleur en investeer vandaag nog in je persoonlijke ontwikkeling.

Ps. 2 Ons vertrouwen in het behalen van je trainingsdoelen is groot. Ben je na afloop niet geheel tevreden, dan betalen we jou het totale trainingsbedrag per ommegaande terug.

Heb je nog andere VRAGEN ? Wij beantwoorden ze graag!

Tel. 06-5335 8436