Van presenteren zoals-het-hoort, … naar presenteren zoals je bent!

5 april 2024: Training Natuurlijk Presenteren (voor beginners en gevorderden)

Soort:
Training Natuurlijk Presenteren
(max. 4 deelnemers)

Datum:
vrijdag 5 april 2024

Locatie:
Apeldoorn

Prijs:
€ 795,- (excl.btw)

Je wilt of moet presenteren maar je durft niet of je hebt al ervaring maar wilt veel beter worden. Wij helpen je met de training ‘Natuurlijk presenteren’.

Na deze unieke training geef jij voortaan met groot gemak en veel plezier succesvolle presentaties. Authentieke presentaties waardoor je op een natuurlijke manier informeert (kennis overbrengt), inspireert (het hart raakt) en motiveert (mensen in beweging krijgt). Je verhalen zijn boeiend en je publiek is ontvankelijk voor je boodschap.

Voorafgaand aan de training willen we je graag beter leren kennen en brengen we je trainingsdoelen concreet in kaart. Door onze oprechte aandacht en persoonlijke begeleiding kunnen er slechts vier deelnemers aan deze bijzondere training meedoen.

De training is bij ons thuis in een aangename en persoonlijke sfeer. Natuurlijk vind je presenteren voor een camera of voor onbekende mensen best wel spannend. Deelnemers zijn verbaasd hoe snel zij zich bij ons op hun gemak voelen en presenteren leuk gaan vinden.

Na deze dag presenteer je zoals jij bent: natuurlijk en geheel vanzelfsprekend. Hierdoor trek jij succesvolle (media)aandacht, krijg je meer naamsbekendheid, en ben jij aantrekkelijk voor mensen waar jij graag mee samenwerkt. Gun jezelf deze boost aan persoonlijke ontwikkeling, waar jij zakelijk en ook privé veel profijt van krijgt.

Door de persoonlijke aanpak in een kleine groep (max. 4 personen) is er volop aandacht voor bijzondere persoonlijke details. Het gaat daarbij niet alleen om weten, maar vooral om doen. Daardoor paste ik het geleerde de eerstvolgende dag vanzelfsprekend toe. Ik leerde presenteren op de manier die bij mijn persoonlijkheid past, en blijf weg van aangeleerde trucjes.

Bovendien zijn de dagen lekker relaxed, luchtig en ontspannen (met een superlekkere lunch en snacks). Het is de perfecte setting waarna je met groot gemak en veel plezier een succesvolle presentatie geeft. 
Een must voor iedereen die zichzelf als spreker serieus neemt!

Ik ben ontzettend blij dat ik de presentatietraining bij Jan en Coen heb gedaan.
Ik leerde op een succesvolle manier mijn kernboodschap formuleren en hoe ik soepel aandacht voor mijn boodschap krijg. 
Superleuke ervaring en een unieke kans om met een tv-personality en een communicatiepsycholoog te mogen oefenen en nog wel in hun eigen woonomgeving.
Coen en Jan zijn erg sympathiek en innemend.
Echt een feestje!

Komt dit jou bekend  voor:

 • Je vindt het moeilijk om een inspirerend en boeiend verhaal te houden.
 • Je presentatie levert te weinig gewenste respons op (omzet, klanten, draagvlak).
 • Je voelt je ongemakkelijk onder uitdagende omstandigheden.

Dan droom je vast dat:

 • Je ontspannen en met groot plezier een presentatie met impact geeft.
 • Je het hoofd van je publiek bereikt door hun hart te raken.
 • Je productieve aandacht voor je product, dienst of boodschap krijgt.
 • Gewoon een goed verhaal kan vertellen. Ook onder uitdagende omstandigheden.

Wil je dat deze droom ook voor jou uitkomt?
Dan is deze Training Natuurlijk Presenteren  echt iets voor jou. Wij garanderen dat jouw droom uitkomt.

Dit beloven wij:

 • Je houdt een boeiend betoog  dat inspireert en motiveert. Je enthousiasme zal mensen raken en tot gewenste actie aanzetten.
 • Onze feedback is altijd praktisch en opbouwend. Om iets succesvols op te bouwen, hoeven wij niets af te breken.
 • Voortaan presenteer je met groot gemak en veel plezier.  Je enthousiasme werkt aanstekelijk op jouw omgeving.
 • Je vrees voor lastige vragen en kritische opmerkingen uit het publiek behoort tot het verleden. Op een elegante manier hanteer je uitdagende omstandigheden die de verbinding met je publiek juist zal versterken.
 • Het  publiek leert je als expert met jouw kennis van zaken kennen. Je bent geloofwaardig en je wekt vertrouwen.
 • Bestaande klanten worden ambassadeurs en bevelen jou bij andere aan. Een grotere omzet en meer vrijheid is jouw deel.

Dit was mijn eerste presentatietraining. Best wel spannend. Achteraf een bijzonder leuke en inspirerende dag. Directe begeleiding en persoonlijke feedback. Vanwege de kleine groepsgrootte leerden we mét en ván elkaar. Vooraf worden trainingsdoelen specifiek vastgesteld. Je wordt op je gemak gesteld en voorzien van eerlijk ‘commentaar’. Vele bruikbare tips en tricks. Jan en Coen doen wat ze beloven!”

“Na twee dagen heb ik mijn opgedane ervaring al kunnen inzetten; tijdens een vergadering met 30 aanwezigen voelde ik mij veel zekerder en durfde ik me kwetsbaar op te stellen. Na afloop kreeg ik van collega’s veel positieve feedback.

Mijn presentaties gingen altijd gepaard met veel stress en ellenlange voorbereidingen. De VIP-dag ‘Succesvol Presenteren’ verliep uitermatig prettig: met een kleine groep hebben we in een veilige en positieve sfeer heel intensief geoefend. De VIP-dag was goed opgebouwd, heel leerzaam en gaf mij veel inzichten.

Met een minimale voorbereiding geef ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen presentaties. Met 15 jaar ervaring vormen Jan en Coen een perfecte combinatie; ieder met hun speicifieke achtergrond (journalist & psycholoog). Een echte aanbeveling!

Ik vond het lastig om in het openbaar te presenteren. De VIP-dag “Succesvol Presenteren” was een waardevolle dag met crème de la crème Jan de Hoop en Coen Lievaart.
Jan en Coen vormen een geweldig team, met oog voor individuele kwaliteiten en eigenschappen. Zonder ingewikkelde technieken leerde ik met de “Succesformule” zelfverzekerd vanuit m’n hart te presenteren. Een aanrader!

Ik presenteerde redelijk en ik kende de technieken. Ik vroeg me af of ik nog genoeg zou leren voor wat ik betaalde. Ik ervaarde de VIP-dag als zeer waardevol. Ik ontdekte dat hoe dichter ik bij mijn persoonlijke verhaal blijf, ik beter contact maak en het leuker wordt om te presenteren. Een leuke dag met veel persoonlijke aandacht en lekker veel oefenen.

Bij de Training Natuurlijk Presenteren is inbegrepen:

 • Twee professionele trainers: Jan de Hoop en Coen Lievaart;
 • Diepgaand vooronderzoek;
 • Het in kaart brengen van je persoonlijke presentatiedoelen;
 • Prachtige trainingsruimte op het mooiste plekje van Nederland;
 • Luxe en uitgebreid lunchbuffet;
 • Audiovisuele apparatuur;
 • Gemonteerde HD-beeldregistratie; Al jouw optredens kun je automatisch downloaden;
 • Een maand na de training een  persoonlijk voortgangsgesprek, waarbij we de puntjes op de ‘i’ zetten en je helpen bij constructieve vervolgstappen;
 • Een’niet-tevreden-geld-terug-garantie’. Per ommegaande, zonder gezeur of ander gedoe.

Datum:

vrijdag 5 april 2024

Locatie:

Apeldoorn

Prijs:

€ 795,- (excl. btw)

Veel gestelde vragen:

Kan iedereen het leren om een succesvolle presentatie te geven?
Uit ervaring weten wij dat iedereen een inspirerende presentatie kan geven. Aanwezige mentale, emotionele en fysieke belemmeringen heffen wij met ons succesmodel op. Dat beloven wij. En dat binnen één dag.

Moet je een bepaald ervaringsniveau hebben?
Wij maken je bewust van talenten en kwaliteiten die iedereen bezit (ja, ook jij). Die leer jij met groot gemak inzetten. Ongeacht jouw ervaring of  presentatievaardigheden.

Ik vind het eigenlijk heel erg eng om voor een camera of voor een vreemde groep te spreken?
Het eerste kwartier vindt iedereen het spannend. Daarna merk je hoe leuk presenteren kan zijn. In reviews prijzen mensen ons om de veilige en aangename sfeer.

Ik twijfel of het hoge trainingsbedrag mij voldoende oplevert?
We stellen in onze voorbereiding jouw trainingsdoelen vast en beloven deze samen met jou te realiseren. Ben je na afloop niet tevreden, dan krijg je van ons het volledige bedrag terug. Direct en zonder discussie. Je zou wel de eerste zijn ;-).

Is Jan net zo aardig tijdens de training als op tv?
Jan is buiten de studio precies zoals je hem kent. Een mooi voorbeeld dat je niets hoeft op te houden en gewoon jezelf kunt zijn. Ook als je een presentatie geeft.
Daarom ons motto: Van presenteren zoals-het-hoort, … naar presenteren zoals-je-bent! 

Ps. 1 Deze training heeft een exclusief karakter. Met een maximum van 4 deelnemers garanderen wij het behalen van jouw trainingsdoelen. Hierdoor is plaatsing beperkt. Stel jezelf niet teleur en investeer vandaag nog in je persoonlijke ontwikkeling.

Ps. 2 Ons vertrouwen in het behalen van je trainingsdoelen is groot. Ben je na afloop niet geheel tevreden, dan betalen we jou het totale trainingsbedrag per ommegaande terug.

Heb je nog andere VRAGEN ? Wij beantwoorden ze graag!

Tel. 06-5335 8436