09 DECEMBER 2016: VIP-dag Succesvol Presenteren (VOL)

Soort:
VIP-dag ‘Succesvol Presenteren’
(max. 4 deelnemers)

Datum:
vrijdag 9 december 2016

Locatie:
Apeldoorn

Prijs:
€ 797,- (excl.btw)

Na deze bijzondere VIP-dag kun jij succesvol presenteren waardoor je informeert, inspireert en motiveert!

Het publiek hangt aan je lippen en is ontvankelijk voor jouw boodschap.

Resultaat: Succesvolle (media)aandacht, meer naamsbekendheid, meer klanten en meer omzet!

“Ik vond het lastig om in het openbaar te presenteren. De VIP-dag “Succesvol Presenteren” was een waardevolle dag met crème de la crème Jan de Hoop en Coen Lievaart.
Jan en Coen vormen een geweldig team, met oog voor individuele kwaliteiten en eigenschappen. Zonder ingewikkelde technieken leerde ik met de “Succesformule” zelfverzekerd vanuit m’n hart te presenteren. Een aanrader!”

“Ik presenteerde redelijk en ik kende de technieken. Ik vroeg me af of ik nog genoeg zou leren voor wat ik betaalde. Ik ervaarde de VIP-dag als zeer waardevol. Ik ontdekte dat hoe dichter ik bij mijn persoonlijke verhaal blijf, ik beter contact maak en het leuker wordt om te presenteren. Een leuke dag met veel persoonlijke aandacht en lekker veel oefenen.”

In onze voorbereiding stellen we jouw persoonlijke doelen vast. Je krijgt onze persoonlijke aandacht, steun en begeleiding. De training vindt plaats in een veilige, plezierige en opbouwende sfeer.  Aan deze VIP-dag kunnen maximaal zes deelnemers meedoen. We geven deze VIP-dag slechts incidenteel. Laat deze unieke kans niet aan je voorbijgaan en investeer in je persoonlijke ontwikkeling.

Komt dit jou bekend  voor:

 • Je vindt het moeilijk om een inspirerend en boeiend verhaal te houden.
 • Je presentatie levert te weinig klanten en te weinig omzet op.
 • Je voelt je ongemakkelijk onder uitdagende omstandigheden.

Dan droom je vast dat:

 • Je ontspannen en met groot plezier een presentatie geeft.
 • Je het hoofd van je publiek bereikt door hun hart te raken.
 • Je winstgevende aandacht voor je product, dienst of boodschap krijgt.

Wil je dat deze droom voor jou uitkomt?

Dan is deze VIP-dag “Succesvol Presenteren”  echt iets voor jou. Wij zorgen dat jouw droom uitkomt.

Dit beloven wij:

 • Jij kan een boeiend betoog  houden dat inspireert en motiveert. Jouw enthousiasme zal mensen raken en tot gewenste actie aanzetten.
 • Dat we Jouw presentaties  van opbouwende feedback voorzien. Wij breken niets af om iets op te bouwen.
 • Je met groot gemak en plezier een presentatie kan geven. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.  Je angstzweet maakt plaats voor blakend zelfvertrouwen.
 • Je vrees voor weerstand bij jouw publiek tot het verleden behoort.  Met lastige vragen en kritische opmerkingen uit het publiek ga je elegant om. Uitdagende omstandigheden pakken in jouw voordeel uit.
 • Dat het publiek jou als expert met kennis van zaken gaat zien.  Je bent geloofwaardig en je wekt vertrouwen. Bestaande klanten worden ambassadeurs en trekken nieuwe klanten aan. Een grotere omzet en meer vrijheid is jouw deel.

“Dit was mijn eerste presentatietraining. Best wel spannend. Achteraf een bijzonder leuke en inspirerende dag. Directe begeleiding en persoonlijke feedback. Vanwege de kleine groepsgrootte leerden we mét en ván elkaar. Vooraf worden trainingsdoelen specifiek vastgesteld. Je wordt op je gemak gesteld en voorzien van eerlijk ‘commentaar’. Vele bruikbare tips en tricks. Jan en Coen doen wat ze beloven!”

“Na twee dagen heb ik mijn opgedane ervaring al kunnen inzetten; tijdens een vergadering met 30 aanwezigen voelde ik mij veel zekerder en durfde ik me kwetsbaar op te stellen. Na afloop kreeg ik van collega’s veel positieve feedback.”

“Mijn presentaties gingen altijd gepaard met veel stress en ellenlange voorbereidingen. De VIP-dag ‘Succesvol Presenteren’ verliep uitermatig prettig: met een kleine groep hebben we in een veilige en positieve sfeer heel intensief geoefend. De VIP-dag was goed opgebouwd, heel leerzaam en gaf mij veel inzichten.

Met een minimale voorbereiding geef ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen presentaties. Met 15 jaar ervaring vormen Jan en Coen een perfecte combinatie; ieder met hun speicifieke achtergrond (journalist & psycholoog). Een echte aanbeveling!”

Bij de VIP-dag  ‘Succesvol Presenteren’ is inbegrepen:

 • Twee professionele trainers: Jan de Hoop en Coen Lievaart;
 • Diepgaand vooronderzoek;
 • Het in kaart brengen van je persoonlijke presentatiedoelen;
 • Prachtige trainingsruimte op de Veluwse heide;
 • Luxe en uitgebreid lunchbuffet;
 • Audiovisuele apparatuur;
 • Gemonteerde HD-beeldregistratie; Al jouw optredens kun je automatisch downloaden;
 • Na de training een exclusief persoonlijk evaluatie- en strategiegesprek;
 • Unieke niet-tevreden-geld-terug-garantie.

Datum:

Vrijdag 9 december 2016

Locatie:

Apeldoorn

Prijs:

€ 797,- (excl. btw)

Ps. 1 Deze training heeft een exclusief karakter. Met een maximum van 4 deelnemers garanderen wij het behalen van jouw trainingsdoelen. Hierdoor is plaatsing beperkt. Stel jezelf niet teleur en investeer vandaag nog in je persoonlijke ontwikkeling.

Ps. 2 Ons vertrouwen in het behalen van je trainingsdoelen is groot. Ben je na afloop niet geheel tevreden, dan betalen we jou het totale trainingsbedrag per ommegaande terug.

Heb je nog  VRAGEN ? Wij beantwoorden ze graag!