Wat wij vinden….

Ik presenteerde redelijk en ik kende de technieken. Ik vroeg me af of ik nog genoeg zou leren voor wat ik betaalde. Ik ervaarde de Training Natuurlijk Presenteren als zeer waardevol. Ik ontdekte dat hoe dichter ik bij mijn persoonlijke verhaal blijf, ik beter contact maak en het leuker wordt om te presenteren. Een leuke dag met veel persoonlijke aandacht en lekker veel oefenen.

Bijzondere prettige training. Hard gelachen en veel geleerd.
Jan en Coen bieden veiligheid en dagen uit. Een uitzonderlijke combinatie van hoe zij zijn. In een aangename sfeer mijn grenzen verleggen vond ik een feestelijke aangelegenheid.
Mooier wordt het niet.

Ik vond het lastig om in het openbaar te presenteren. De training was een waardevolle dag met crème de la crème Jan de Hoop en Coen Lievaart.
Jan en Coen vormen een geweldig team, met oog voor individuele kwaliteiten en eigenschappen. Zonder ingewikkelde technieken leerde ik met de “Succesformule” zelfverzekerd vanuit m’n hart te presenteren. Een aanrader!

Dit was mijn eerste presentatietraining. Best wel spannend. Achteraf een bijzonder leuke en inspirerende dag. Directe begeleiding en persoonlijke feedback. Vanwege de kleine groepsgrootte leerden we mét en ván elkaar. Vooraf worden trainingsdoelen specifiek vastgesteld. Je wordt op je gemak gesteld en voorzien van eerlijk ‘commentaar’. Vele bruikbare tips en tricks. Jan en Coen doen wat ze beloven!

Na twee dagen heb ik mijn opgedane ervaring al kunnen inzetten; tijdens een vergadering met 30 aanwezigen voelde ik mij veel zekerder en durfde ik me kwetsbaar op te stellen. Na afloop kreeg ik van collega’s veel positieve feedback.

Mijn presentaties gingen altijd gepaard met veel stress en ellenlange voorbereidingen. De Training Natuurlijk Presenteren verliep uitermatig prettig: met een kleine groep hebben we in een veilige en positieve sfeer heel intensief geoefend. De training was goed opgebouwd, heel leerzaam en gaf mij veel inzichten.

Met een minimale voorbereiding geef ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen presentaties. Met 25 jaar ervaring vormen Jan en Coen een perfecte combinatie; ieder met hun specifieke achtergrond (journalist & psycholoog). Een echte aanbeveling!

De benadering van Jan en Coen is opbouwend en constructief. Hun relaxte manier van trainen sloot goed aan op de communicatiecultuur van ons ziekenhuis.

Mijn grootste uitdaging was om vlot te presenteren met behoud van mijn eigenheid.
Ik had mijn reserves of jullie zouden waarmaken wat jullie bij aanvang van de training beloven.
Die belofte hebben jullie ruimschoots waargemaakt.
De kennisoverdracht gaat op zo’n fijne manier dat ik niet in de gaten had dat ik aan het leren was.
Deze dag heeft mij (nog) meer zelfvertrouwen gegeven.
Gewoon presenteren zoals ik zelf ben. Eigenlijk heel leuk!

Bij jullie leer je in een dag meer dan in een meerdaagse cursus. De setting voelt veilig. Commentaar en feedback worden op een prettige manier gegeven.
Ik ben jullie speciaal dankbaar voor het inzicht dat ik goed (genoeg) ben en dat ik bij het presenteren Ingrid mag blijven en geen kunstjes hoef te leren.
Ik ga jullie zeker aanbevelen!

De Training Natuurlijk Presenteren had een logische opbouw. De dag ervaarde ik als persoonlijk en heel ontspannen.
Ik weet nu dat ik zonder voorbereiding een presentatie van 10 minuten kan houden.

Voorheen leerde ik alle teksten uit m’n hoofd.
Met heldere tips en tricks van Jan en Coen kon ik direct aan de slag.
Ik maak me niet langer druk over wat anderen van mij denken en presenteer nu met groot plezier.
Heel erg bedankt Jan en Coen!

Jan en Coen, jullie zijn gewoon hartelijk, aardig en open en stelden me bij binnenkomst direct op m’n gemak. Dit heb ik heel erg nodig om mezelf open te durven stellen.
Er is gelukkig niets neps aan jullie, want daar ben ik heel gevoelig voor.
De feedback is prettig en praktisch en kon ik daardoor direct toepassen.
Jullie hebben veel plezier in wat jullie doen en door jullie humor hebben we veel gelachen.

Ik geloof serieus dat iedereen bij jullie resultaat kan boeken.
Jullie zijn leuk samen! Gewoon zo doorgaan en heel graag tot de Masterclass.

Fantastische warme sfeer. Ik voelde me meteen op me gemak. Als je wilt dat je boodschap aankomt, doe dan mee. Of je nu gaat vloggen, presenteren of gewoon met anderen in gesprek gaat. Leer jezelf presenteren door te zijn wie je (al) bent.

Twee kanjers van trainers die echt weten waar ze het over hebben. Zeker voor mensen die denken dat ze écht niet kunnen presenteren of het niet durven. Die zie je groeien en tot bloei komen.

Ik leerde om niet in de overtuigingsmodus raken als ik wil bereiken wat ik wil. Ik kreeg handvatten, waarmee ik een verhaal persoonlijk houd en mensen kan interesseren. De training heeft een prettige opbouw met veel persoonlijke aandacht. De sprekende voorbeelden van Jan zijn humoristisch, pakkend en leerzaam. Bedankt voor de gastvrijheid en de leuke manier van trainen. Ik vond het leuk om te zien dat jullie veel plezier aan het trainen beleven en dat jullie dat enthousiasme op mij hebben kunnen overbrengen.

Goede en eerlijke analyse in combinatie met oprecht advies.
Persoonlijk, professioneel en praktisch.

De directe feedback voelt soms even onprettig, maar wordt opbouwend gebracht en geeft direct het gewenste resultaat. Ik heb bewondering voor de manier hoe jullie je voorbereiden en  de informatie uit de voorgesprekken professioneel in het programma verweven. Het was een intensieve, maar fantastische en leerzame dag. Ik ging met een euforisch gevoel naar huis en dat gevoel heb ik eigenlijk nog steeds.

Niet alleen een leuke dag, maar ook een dag die veel oplevert. Zowel praktisch als op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling. Hartelijk dank voor jullie warme persoonlijkheid en ‘zachte doch ferme hand’ gedurende de dag.