Dit vinden wij ervan …

“Ik vond het lastig om in het openbaar te presenteren. De VIP-dag “Succesvol Presenteren” was een waardevolle dag met crème de la crème Jan de Hoop en Coen Lievaart.
Jan en Coen vormen een geweldig team, met oog voor individuele kwaliteiten en eigenschappen. Zonder ingewikkelde technieken leerde ik met de “Succesformule” zelfverzekerd vanuit m’n hart te presenteren. Een aanrader!”

“Ik presenteerde redelijk en ik kende de technieken. Ik vroeg me af of ik nog genoeg zou leren voor wat ik betaalde. Ik ervaarde de VIP-dag als zeer waardevol. Ik ontdekte dat hoe dichter ik bij mijn persoonlijke verhaal blijf, ik beter contact maak en het leuker wordt om te presenteren. Een leuke dag met veel persoonlijke aandacht en lekker veel oefenen.”

De oefeningen gaven mij zichtbare verbeterpunten, die ik in de praktijk kan gebruiken. Ik ben met meer zelfvertrouwen uit de training gekomen. De trainers zijn in staat om ook hen die moeite hebben met zichzelf in de schijnwerpers te zetten op een ongedwongen manier de techniek te leren.  Kortom niet twijfelen; gewoon dit bureau inhuren!

Dit was mijn eerste presentatietraining. Best wel spannend. Achteraf een bijzonder leuke en inspirerende dag. Directe begeleiding en persoonlijke feedback. Vanwege de kleine groepsgrootte leerden we mét en ván elkaar. Vooraf worden trainingsdoelen specifiek vastgesteld. Je wordt op je gemak gesteld en voorzien van eerlijk ‘commentaar’. Vele bruikbare tips en tricks. Jan en Coen doen wat ze beloven!”

“Na twee dagen heb ik mijn opgedane ervaring al kunnen inzetten; tijdens een vergadering met 30 aanwezigen voelde ik mij veel zekerder en durfde ik me kwetsbaar op te stellen. Na afloop kreeg ik van collega’s veel positieve feedback.

Mijn presentaties gingen altijd gepaard met veel stress en ellenlange voorbereidingen. De VIP-dag ‘Succesvol Presenteren’ verliep uitermatig prettig: met een kleine groep hebben we in een veilige en positieve sfeer heel intensief geoefend. De VIP-dag was goed opgebouwd, heel leerzaam en gaf mij veel inzichten.

Met een minimale voorbereiding geef ik tegenwoordig vol zelfvertrouwen presentaties. Met 15 jaar ervaring vormen Jan en Coen een perfecte combinatie; ieder met hun specifieke achtergrond (journalist & psycholoog). Een echte aanbeveling!

De benadering van Jan en Coen is opbouwend en constructief. Hun relaxte manier van trainen sloot goed aan op de communicatiecultuur van ons ziekenhuis.

Mijn grootste uitdaging was om vlot te presenteren met behoud van mijn eigenheid.
Ik had mijn reserves of jullie zouden waarmaken wat jullie bij aanvang van de training beloven.
Die belofte hebben jullie ruimschoots waargemaakt.
De kennisoverdracht gaat op zo’n fijne manier dat ik niet in de gaten had dat ik aan het leren was.
Deze dag heeft mij (nog) meer zelfvertrouwen opgeleverd.
Gewoon presenteren zoals ik zelf ben. Eigenlijk heel leuk!

Bij jullie leer je in een dag meer dan in een meerdaagse cursus. De setting voelt veilig. Commentaar en feedback worden op een prettige manier gegeven.
Ik ben jullie speciaal dankbaar voor het inzicht dat ik goed (genoeg) ben en dat ik bij het presenteren Ingrid mag blijven en geen kunstjes hoef te leren.
Ik ga jullie zeker aanbevelen!

De VIP-dag had een logische opbouw. De dag ervaarde ik als persoonlijk en heel ontspannen.
Ik weet nu dat ik zonder voorbereiding een presentatie van 10 minuten kan houden.

Voorheen leerde ik alle teksten uit m’n hoofd.
Met heldere tips en tricks van Jan en Coen kon ik direct aan de slag.
Ik maak me niet langer druk over wat anderen van mij denken en presenteer nu met groot plezier.
Heel erg bedankt Jan en Coen!