Jan de Hoop,…op jouw verzoek

Ontbijtnieuws
Als de ‘boy next door’ werden velen graag met Jan de Hoop wakker. Met flair en humor presenteerde hij 33 jaar het zeer populaire RTL-ontbijtnieuws. Ook nu nog voelt hij zich nauw betrokken bij het wereldnieuws en laat graag ruimte voor nuance en relativering. Met zijn mok in de kleur van zijn trui is hij voor velen een vertrouwd en onmisbaar baken geweest bij het ochtendritueel. Met luchtige kwinkslagen voorzag Jan het ernstige nieuws van een prettige ondertoon waardoor opstaan een stuk leuker werd.

Gespreksleider/ dagvoorzitter/ interviewer
Bezoekers van symposia en congressen vergeten vaak wat ze horen, maar onthouden heel goed met welk gevoel ze naar huis gaan.
Met een eigentijdse blik op actuele thema’s, gevatte opmerkingen en een ietwat ondeugende benadering geeft Jan een energieke impuls aan vaak saaie bijeenkomsten.
Jan is heel nieuwsgierig van aard en voelt zich daardoor inhoudelijk betrokken. Hij bereidt zich als gespreksleider serieus voor: hij verdiept zich in relevante zaken en voert intensieve gesprekken met betrokkenen om zich de betreffende thematiek en doel van de bijeenkomst eigen te maken.

Een ontbijtshow op maat
Met een ontbijtshow op maat zorgt hij voor een vlammende start van uw bijeenkomst: sprekers worden door Jan in een interviewsetting op enerverende wijze aan het publiek voorgesteld.
De verschillende programmaonderdelen worden op de ‘Ontbijtnieuwsmanier’ boeiend en interactief met aanwezigen gepresenteerd.
Met een gezonde dosis humor en prikkelende vragen schept hij helderheid in complexe zaken en vertaalt hij droge feiten naar smakelijke ingrediënten.
Met zijn enthousiaste benadering maakt hij voortkabbelende bijeenkomsten tot boeiende en inspirerende belevenissen.
Met Jan de Hoop is er geen ruimte voor een lome start, lunchdip of verlangen naar de borrel aan het einde. Bezoekers zijn vaak verrast door de energieboost waarmee ze huiswaarts keren.

Media- en presentatiecoach
‘Van presenteren zoals-het-hoort… naar presenteren zoals-je-bent!’ is het uitgangspunt van Jan als presentatiecoach.
Jan de Hoop was vroeger heel onzeker en herkent daarom de zelfondermijnende gedachten van zijn klanten: ik ben niet goed genoeg, ze zitten niet op mij te wachten of wat als ik een black-out krijg?
In een positieve en veilige sfeer laat hij deelnemers ervaren dat ze alles in huis hebben om de sterren van de hemel te presenteren. Het ontroert hem, als hij ziet hoe deelnemers binnen 1 dag met groot gemak en veel plezier een authentieke presentatie geven.
Samen met Coen Lievaart vormt hij een uniek trainersduo.
Als communicatiepsycholoog maakt Coen de psychologie van het presenteren inzichtelijk en praktisch toepasbaar. Met oog voor individuele kwaliteiten en talenten leren zij jouw boodschap, product of dienst succesvol onder de (media)aandacht te brengen.

Zie onze agenda voor beschikbare dagen.  Neem voor alle andere mogelijkheden met Jan contact op.